Ugrás a tartalomra
futószáras lovasoktatás gömörszőlősön

Egyéni futószáras korrekció: a helyes ülés

Korrekciós futószáras egyéni oktatás képzett lovon, a helyes ülésre rávezető gyakorlatokkal. Érteni és érezni, a Te nyelvedre fordítva.

30 perc
4000 Ft
lovas edzés

Egyéni lovas edzés képzett lovon

A jó ló képes megmutatni a helyes érzést, az edző pedig az oda vezető utat. Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma út. Személyre szabottan, csak Rád fókuszálva, zavaró körülmények nélkül, saját nevelésű és képzésű lovaimon, a magabiztos és önálló lovas tudás megszerzése érdekében.

1 óra
6000 Ft
tereplovaglás

Tereplovas képzés és élmény a gömöri dombokon

Tereplovaglás kicsit másként: idomítás és kalandok a gömöri dombokon, avagy milyen egy képzett és rutinos ló terepen? Csak önálló, magabiztos, de fejlődni vágyó lovasoknak!

1 óra
6000-12000 Ft
lovas edzés

Edzés Nálad, lovaddal

Saját lóval rendelkező lovasoknak, akik nem tudják megoldani lovuk szállítását, elérhető lovas edzés már a lovuk tartási helyén is, megszokott, stresszmentes környezetben.

1 óra
6000 Ft
lovas tanfolyam gömörszőlős

Egyéni lovas tanfolyam

A leghatékonyabb fejlődési lehetőség lovas alaptudással rendelkezők számára.

5 nap
60000 Ft
lovas tanfolyam

Lovas tanfolyam kezdőknek: a helyes ülés kialakítása

Legjobb választás, ha kezdő vagy, és szeretnéd elkezdeni a lovaglást! 10 alkalmas bérlet és elméleti óra, a biztos alapokért.

10 alkalom
33000 Ft
lovak a karámban

Ismerkedés a lóval: bevezető ismeretek és kapcsolatfelvétel

Lovas foglalkozás bárkinek, aki szeretné megismerni, megérteni viselkedésüket, megtapasztalni ló és ember kapcsolatát. Lovas tudás nem szükséges, 6-100 éves korig bárkinek ajánlott!

1 óra
5000 Ft
gyereklovaglás

Lovaglás kicsiknek

Barátkozós lovasprogram kicsiknek, ismerkedés a lovon üléssel, barátságos lovakon, játékosan.

15 perc
2000 Ft
átlovaglás

Belovaglás, átlovaglás, klasszikus képzés

Ha úgy érzed, lovad még iskolázásra, nevelésre szorul, vagy ép csikó, és nem szeretnél rajta kísérletezni, fordulj szakemberhez!

1 hónap
24000-120000 Ft
lovasok a pályán

Meselovas-iskola bérlet

Lovasiskola és lovas közösség a környékbeli fiataloknak, kedvezményes áron, hogy a tehetség, elszántság, szorgalom lehetőséget kapjon. Csoportos és mindenre kiterjedő lovas foglalkozások, kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt, heti fix időpontokban.

1 hónap
12000-24000 Ft
önkéntesség a lovasudvarban

Gyakornoki lehetőség, Önkéntesség

A régi lovardai világban még működött az oktatás azon formája, mikor a lószagtól mámoros örömöt érző fiatalok segítségükkel váltották ki lovasóráik fedezetét.

1 hónap
0 Ft