Ugrás a tartalomra
Tanfolyam Időtartama
1 hónap
Költség
24000-48000 Ft

Kedvezményes árú privát edzésterv, egy hónapos bérlet. 

Maximálisan személyre szabott egyéni edzések, heti egy, illetve heti kettő alkalommal. 

Amiben segítségedre leszek:

-Átlátható, egyszerű, logikus elméleti hátteret fogsz kapni: egy érthető és értelmezhető rendszerként fogod látni a lovaglást és lókiképzést. Minden okkal történik, a lehetőségeket pedig a természet törvényei szabják meg. Az etológia és biomechanika bonyolultnak tűnő tudományos kifejezései mögött valójában nagyon is egyszerű dolgok vannak! Garantáltan bárki számára érthetően el tudom magyarázni.

-Lovas ülésed értő, érző, és kifejező lesz! A legkiválóbb ülésjavító technikákkal segítem az ülésedet jobbá tenni. Házi feladatokat, és egy unalomig ismételt önellenőrző listát fogsz kapni, hogy önállóan is gyakorolhass, hisz ez egy hosszú munka, a jó ülés pedig a lovas legfontosabb bázisköve. 

-Átbeszéljük a földi munka jeletőségét, és lépésről-lépésre megtanuljuk a technikáit. 

A heti egy alkalmas bérlet ára 24.000Ft + kiszállási költség

Heti kettő alkalmas intenzív bérlet ára havi 48.000Ft + kiszállási költség

 

Időpont foglalási szabályok, hogy mindenre jusson időnk:

Időpontokat az alkalmat megelőző héten, péntek 14:00 óráig lehet egyeztetni. Az egymáshoz közel eső lovasok közt a kiszállási díj osztódik, amennyiben az edzéseket sikerül egy napra/napszakra összeszervezni (ajánlott). 

A lovas hibájából elmaradt, de lefoglalt edzések levonásra kerülnek a bérletből. Más esetben azok új időponban pótlásra kerülnek.