Ugrás a tartalomra
padlás-lak

A Kakasvári Vendégházak mellett, közvetlenül a kis mellékutcáról nyíló lépcsőről megközelíthető matracos kuckó, nagyapám emlegetésében "bakancsos szálloda", ami a család egykori míves-díszes, téglarakásos magtár épülete volt. Ma az alsó szint családi galéria, festőműhely, a padlás pedig lambériával és padlószőnyeggel burkolt matracos hálótér. Rendkívül hangulatos nyári szállás.

Jelenleg komfort nélküli, ám a falu legízesebb helyi forrásvizét kínáló kék nyomóskútja közvetlenül mellette van, zuhanyzási lehetőség pedig a szomszéd házban van. 

Kapacitása a lerakott matracok számától függően rugalmasan változtatható, 4 főig kényelmes, de volt már példa fél osztálynyi "bekuckózásra" is. 

A Padlás-Lakon megpihenő vendégek élvezhetik a Mese Lovasudvar közösségi tereinek (csűrök, függőágy-kert) lehetőségeit.
A csűrteraszon van szabadon használható vízforraló, némi konyhai felszerelés, és rengeteg variáció adott, hogyan és hol lehet a hozott elemózsiát elkészíteni, vagy elfogyasztani. 

 

COVID-19 HELYZET A SZÁLLÁSHELYEINKEN:

Tisztelt Vendégeink!

A Padlás-lak a járványhelyzet alatt nem foglalható!
 

Megértésüket köszönjük!

 

Padlás-Lak árak 2020
  Ár Leírás
Hálózsákkal rendelkező túrázóknak 2.500 Ft/fő/éj Matracos szállás, komfort nélkül, zuhanyzási lehetőséggel
Ágyneművel 3.000 Ft/fő/éj  Matracos szállás ágyneművel, komfort nélkül, zuhanyzási lehetőséggel

 

A Kakasvári Vendégház tudnivalói: 

Kutya, kisállat erre a szálláshelyünkre nem hozható be, de a Kemencés házunk, vagy Kakasvári Vendégházunk fogad kisállatokat.

Fűtésszezonban a Padlás-Lak nem foglalható.

Kérjük a lábbeliket a belépő szőnyegen hagyni!

IFA: 150Ft/fő/nap, melyet a szállásdíj/napidíj már tartalmaz.

Az árak bruttó árak.

Étkezési lehetőség a faluban található Ökológiai Intézetben van (+3620 407 6875 Vígh Andrea), vagy a hozott étkeket a házak melletti csűrökben lehet elfogyasztani. 

Igény esetén a Kakasvári Vendégházhoz tartozó mosógép használható, 500Ft/mosási díj fejében.

A vendégházainkban törekedünk a környezettudatosságra, így szállásainkat biológiai úton lebomló tisztítószerekkel takarítjuk, a hulladékot szellektíven gyűjtjük.

A szálláshelyet 14.00 órától lehet elfoglalni, és másnap délelőtt 10 óráig kell elhagyni

Étkezési lehetőség a faluban található Ökológiai Intézetben van (+3620 407 6875 Vígh Andrea), vagy a hozott étkeket a házban, vagy a ház melletti csűrteraszon lehet elfogyasztani. 

A szálláshely kulcsosházként működik, kérdés és probléma esetén a háziak a következő telefonszámon elérhetőek: +36202400301

Foglalás a kakasvar@gmail.com címre küldött mailben lehetséges, a levélben feltétlen feltüntetve a következőket:
 - Foglalás dátuma (mettől meddig)
 - Hány fő
 - Foglaló neve
 - Postai címe
 - Telefonos elérhetősége
 
A foglalás a visszaigazoló levélben megküldött számlaszámra történő foglaló megérkeztével válik érvényessé. A foglaló a teljes szállásdíj összegének az 50%-a, mely a vendég részéről történő lemondás esetén nem kerül visszautalásra.