Ugrás a tartalomra
Privát lovas foglalkozás, lovaglótanárral.
Tanfolyam Időtartama
1 óra
Költség
10000-12000 Ft

A legtöbb lovasiskolában nem fektetnek kellő hangsúlyt a lovak képzésére, mentális és fizikai egészségükre. Képzetlen, vagy hanyagul képzett lovon az ember helytelen érzéseket él át, és ezek a helytelen tapasztalatok és érzések fogják kialakítani a normát, helytelen viselkedések pedig a rossz megszokásokat, amik később sajnos visszaköszönhetnek egy-egy negatív élmény formájában. Nagyon sok lovas érzi azt, hogy megtorpan a fejlődésben, vagy túl sok kérdőjel jelenik meg a fejében, nem érti a dolgok működését. Bizonytalanná válik, esetleg idő közben rossz traumákat is szerez. Sokan keresnek válaszokat, megoldást, kiutat ebből az állapotból, amire a megoldás a helyes és logikus elméleti tudás felépítése, és jól képzett ló jelentette tapasztalat lesz.  

Nálam a saját nevelésű és képzésű lovaimon tudsz tovább fejlődni az önálló és magabiztos lovasélmények megélésének irányába. 
Az edzés során nagy hangsúlyt fektetek az elméletre: a lovaglás és lókiképzés egy nagy, szervesen összefüggő rendszer. Akkor érted meg igazán a tanultakat, ha azt a fejedben bele tudod helyezni ebbe a bizonyos rendszerbe, és meg tudod élni, milyen érzés kapcsolódik hozzá.
Az érzések átéléséhez elengedhetetlen, hogy biztonságban érezd magad a lovon, és lelkileg fel tudj oldódni. Ehhez nagy segítség a Lovasudvar nyugodt légköre és természetes környezete, valamint a lovak jólneveltsége. Nem folyik párhuzamosan másik edzés, ha kell, se lovasok, se más emberek nem lesznek a pályán, vagy annak közelében. 

Az edzések során mindent megteszek azért, hogy tudásod egy logikus rendszerbe állhasson össze a fejedben, hogy aztán később innen táplálkozva, önállóan is képes legyél a feladatok megoldására, ok-okozati viszonyok felismerésére és kezelésére, vagy rövidebben fogalmazva: a kiegyensúlyozott, önálló lovas élmények megélésére, akár terepen, akár rendezvényen, versenyen vagy otthon. 

Jelentkezés, fizetés:
Előzetes telefonos egyeztetés kérhető SMS-ben a +36202400301 telefonszámra, és visszahívlak amint tudlak. A telefont munkám miatt sajnos nem tudom mindig felvenni.
Időpontegyeztetés után küldöm az elektronikus számlát, aminek kiegyenlítésével lehet az időpontot lefoglalni.