Ugrás a tartalomra
önkéntesség a lovasudvarban
Tanfolyam Időtartama
1 hónap
Költség
0 Ft

A régi lovardai világban még működött az oktatás azon formája, mikor a lószagtól mámoros örömöt érző fiatalok segítségükkel váltották ki lovasóráik fedezetét. Erre a Lovasudvar mind a Gyakornok programjában, mind a Lovasiskolai Tehetségprogramban korlátozott számban lehetőséget szeretne adni azon tehetséges, elszánt, szorgalmas és segítőkész fiatalok számára, akik segítségükkel képesek valóban hasznosan hozzájárulni a Lovasudvar működéséhez, idejüket szívesen és aktívan töltik itt, és rendelkeznek kellő önállósággal.

Gyakornok program:
Legjobb és legintenzívebb tanulási lehetőség! 
Egy különálló házrészben, az Udvarban bent lakva élheted át egy zöld lovarda mindennapjait, láthatsz egy picit a "kulisszák mögé", és szerezhetsz gyakorlatot az önálló lovaglás, lótartás, problémamegoldás, lókiképzés irányába. 
Ha saját lóval rendelkezel, összeköltözhetsz vele! Hozd magaddal, és kedvezményes áron lesz lehetőséged a legközelebb tartani magadhoz, lótársaságban, kiegyensúlyozottan, boldogan. 
Ha nincs saját lovad, az oktatólovak fognak segíteni a tanulásban. 
Mindezért cserébe feladatod a lovardai rend fenntartása, állatok és növények jóllétének szemmel tartása és biztosítása, valamint az Udvar működésének gördülékennyé tétele.
A további részleteket személyesen tudjuk megbeszélni. 
Írj egy egyszerű, motivációs e-mailt az elérhetőségekben szereplő címemre, add meg benne telefonszámodat, és felhívlak.

Tehetség program:
Szeretnénk lehetőséget engedni a tehetségnek! Ha elszánt, fejlődni vágyó környékbeli fiatal vagy, és úgy érzed, a lovasóráidhoz hosszú távon nem fogsz finanszírozót találni, de szívesen segítenél lovaglásért cserébe, a lehetőség nyitva áll! Viszont, feltételekhez kötött! 
Írj egy motivációs e-mailt a címemre, elérhetőségeddel, és telefonon egyeztetünk időpontot a személyes megbeszélésre. 

gyakornok